bodytalk

Massage

Mindfulness massage
De mindfulness-massage is een prachtige aanvulling op mindfulness. Het helpt je dieper in contact te komen met je lichaam. Daarnaast komen lichaam en geest volledig tot rust, waarmee de balans wordt hersteld. Zonder dat je er wat voor hoeft te doen bereik je een diep bewustzijnsniveau. Doordat ik me tijdens de massage op jouw lichaam afstem is de massage helemaal passend voor jou, op dat moment.

Ook als je lichaamsbewustzijn verstoord is (wat bijvoorbeeld veel voorkomt bij mensen met autisme) kan deze massage zeer weldadig zijn. Het contact met je lichaam kan door deze massage worden verbeterd, waardoor lichaam en geest meer in verbinding komen. Je voelt je dan beter in je lijf.

Een mindfulness massage is ook zonder mindfulnessbeoefening een cadeau voor lichaam en geest.

Cliënten over mindfulness-massage:
Deze massage voelt als een bodyscan zonder woorden. Met aandacht raakt Dorine het lichaam rondom aan. Bij een klassieke massage denk ik vaak heel oplossingsgericht naar de stijve spier toe die moet ontspannen. Bij deze mindful masssage bleef ik juist bij mijn ademhaling en kon me overgeven. Het was een ontspannen ervaring zonder dat ik er zelf in hoefde te sturen. Er ontstonden energiestromen naar ‘vergeten’ plekken en na afloop was ik me bewust van mezelf als geheel.

Wat een bijzondere begeleide reis door mijn lijf. Met zoveel zorg en aandacht, kunde en veiligheid van Dorine: wat een cadeau voor mezelf. Deze massage sluit goed aan op de mindfulness cursus die ik eerder heb gevolgd bij Dorine. Ik kan ‘m aan iedereen aanbevelen, ook als je nog niet bekend bent met mindfulness. Dan is t een bijzondere kennismaking :-).