mindfulness

Ervaringen van cursisten

Over mindfulness:

Met zo een lieve, toegewijde, en altijd geïnteresseerde coach als Dorine, keek ik elke week uit naar de volgende bijeenkomst ~Jacqueline

Ik wil je bedanken voor alle fijne lessen, het inzicht dat je me gaf over mijn leven en vooral hoe ik mijn leven ten goede kan veranderen. Ik ben er nog niet en verwacht dat ook nog niet van mezelf, maar ik voel me zekerder, rustiger en fijner! ~ Jaqueline

Ontzettend bedankt voor de fijne maandagavonden. In een tijd waarin ik zelf weer aan het opklimmen was (tijdens mijn re-integratie periode op het werk) heeft de cursus me rust en vertrouwen in mezelf gegeven. Ik ga door met mindfulness beoefening, omdat ik merk dat ik het nodig heb, op een prettige manier. De begeleiding vond ik zeer goed. Je straalt rust uit, neemt de tijd en geeft persoonlijke aandacht. Goed afgestemd in het groepsverband ~ Mariette, 30 jaar

Door mindfulness ervaar ik tegenwoordig de stress als een signaal om een stapje terug te nemen. Fijn om mezelf op deze manier beter te leren kennen.
Lieve Dorine, bedankt voor je fijne begeleiding. Je prettige stem is zeker een toegevoegde waarde voor het hele pakket! ~ Marisa

Wat fijn dat ik je heb ontmoet. Je hebt me op heel fijne manier, onder jouw zorgvuldige begeleiding, bekend gemaakt met mindfulness. Het heeft me tot nu toe al veel gebracht en dit is nog maar het begin. Jij geeft en begeleidt precies daar en hoe het nodig is ~ Eva (moeder van een kind met autisme)

Dorine heeft in haar meditatieruimte een mooie, rustige en veilige plek gecreëerd, die ze liefdevol met ons deelt. Ze neemt je serieus zonder zwaarmoedig te worden. Ik kom graag nog een keer terug voor bijvoorbeeld een meditatieavond ~ Joosje

Ik ben ik, zonder te bevriezen
En anderen steeds te pleasen.
Kies ik nu mijn eigen weg
En horen de anderen wat ik zeg.
Mijn adem is mijn anker,
Mijn reddingsboei, mijn doel.
Het is altijd bij mij
Het geeft aandacht voor wat ik voel.
Het leert mij kijken door de ogen van een ander
Waardoor ik van gedachten verander.
Ik vergeet mijzelf niet
Doordat ik bewuster van alles geniet.
Wel moet ik soms nog leren
Het “zijn” te accepteren.
Maar dat is oké, dat mag er zijn
Dan zal ik niet meegaan in de trein.
Het is nog een kwestie van tijd
Dan bezit ik hopelijk de juiste kracht en stabiliteit.
En zijn deze eigenschappen mij af en toe niet meer bekend
Dan weet ik dat ik altijd opnieuw kan beginnen, op elk moment.

Lucie, april 2018

Ik wil graag vervolg geven aan de mindfulness bij jou en maak daarom graag gebruik van de maandelijkse mindfulness avonden. Mochten er mensen in mijn omgeving interesse hebben dan zal ik jou zeker aanbevelen ~ Lucie

De cursus is zeer nuttig voor me geweest. Ik ga zeker door met mindfulnessbeoefening en kom terug op de maandelijkse meditatie avonden. MF heeft me geleerd meer bewust te leven en bewustere keuzes te maken. Ik denk dat dit precies is wat ik nodig had ~ Mirjam

Bedankt voor de fijne cursus. Je rustige uitleg, begrip en het delen van je ervaringen waren erg prettig. Je bent een mooi mens. Deze teksten drukken uit wat ik heb geleerd:

– Wees dankbaar, ook voor lastige emoties, omdat ze je kunnen wakker schudden.
– Bedenk dat zijn wie je wilt zijn en doen wat je wilt doen een kwestie van zelfrespect is. ~ Diana

Het was erg fijn om de cursus te volgen. Ik voel me goed en kijk op een andere manier naar dingen. Ik ben dankbaar dat ik jou op het juiste moment ben tegengekomen ~ Erika

Over holistisch life coaching:

Ik heb meerdere coaching sessies mogen volgen bij Dorine.
Dorine straalt rust en vertrouwen uit. Ze weet dìe vragen te stellen waardoor ze je een mooie spiegel voorhoudt.
Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen maar ook praktische handvatten om bepaalde dingen in m’n leven anders in te richten. Ze loopt een tijdje met je mee, naast je, letterlijk (wandelingen buiten!) en figuurlijk. Ze stelt de opgestelde doelen bij als het niet meer goed voelt, ze is heel intuïtief.
Dorine combineert door heel veel ervaring de coaching met mindfulness en meditaties. Een perfecte combinatie, waar ik meer aan heb gehad dan de statische sessies bij een psycholoog! ~ Rikkie

Dank je wel dat je me de ruimte gaf mezelf beter te leren kennen. Dank je wel dat je geduld had, richting gaf, structuur bood en de veiligheid creëerde om mezelf te zijn bij jou. Ik voel me blij en dankbaar, trots en verwachtingsvol naar de toekomst. Je hebt bijgedragen aan het ont-dekken van mijn echte zelf. Woorden zijn enkel maar woorden…. ~ Wieteke

Dit coachingstraject heeft me geleerd weer in mijzelf te geloven, van mijzelf te houden en mijn grenzen te bewaken.
Tijdens de coachingsessies werd duidelijk dat ik te weinig om mijzelf gaf en bleef focussen op anderen. Ik moet meer liefde voor mijzelf gaan voelen.
Ik heb geleerd liefde te ontvangen en dat ik dit waard ben, waardoor ik mijn grenzen ook beter kan aangeven.
Ik zou iedereen aanraden om bij Insight-Me een coachingstraject te volgen, want het verrijkt echt je leven! ~ Inge