mindfulness

Ervaringen van cursisten

Met zo een lieve, toegewijde, en altijd geïnteresseerde coach als Dorine, keek ik elke week uit naar de volgende bijeenkomst ~Jacqueline

Ontzettend bedankt voor de fijne maandagavonden. In een tijd waarin ik zelf weer aan het opklimmen was (tijdens mijn re-integratie periode op het werk) heeft de cursus me rust en vertrouwen in mezelf gegeven. Ik ga door met mindfulness beoefening, omdat ik merk dat ik het nodig heb, op een prettige manier. De begeleiding vond ik zeer goed. Je straalt rust uit, neemt de tijd en geeft persoonlijke aandacht. Goed afgestemd in het groepsverband ~ Mariette, 30 jaar

Door mindfulness ervaar ik tegenwoordig de stress als een signaal om een stapje terug te nemen. Fijn om mezelf op deze manier beter te leren kennen.
Lieve Dorine, bedankt voor je fijne begeleiding. Je prettige stem is zeker een toegevoegde waarde voor het hele pakket! ~ Marisa

Wat fijn dat ik je heb ontmoet. Je hebt me op heel fijne manier, onder jouw zorgvuldige begeleiding, bekend gemaakt met mindfulness. Het heeft me tot nu toe al veel gebracht en dit is nog maar het begin. Jij geeft en begeleidt precies daar en hoe het nodig is ~ Eva (moeder van een kind met autisme)

Dorine heeft in haar meditatieruimte een mooie, rustige en veilige plek gecreëerd, die ze liefdevol met ons deelt. Ze neemt je serieus zonder zwaarmoedig te worden. Ik kom graag nog een keer terug voor bijvoorbeeld een meditatieavond ~ Joosje

Ik ben ik, zonder te bevriezen
En anderen steeds te pleasen.
Kies ik nu mijn eigen weg
En horen de anderen wat ik zeg.
Mijn adem is mijn anker,
Mijn reddingsboei, mijn doel.
Het is altijd bij mij
Het geeft aandacht voor wat ik voel.
Het leert mij kijken door de ogen van een ander
Waardoor ik van gedachten verander.
Ik vergeet mijzelf niet
Doordat ik bewuster van alles geniet.
Wel moet ik soms nog leren
Het “zijn” te accepteren.
Maar dat is oké, dat mag er zijn
Dan zal ik niet meegaan in de trein.
Het is nog een kwestie van tijd
Dan bezit ik hopelijk de juiste kracht en stabiliteit.
En zijn deze eigenschappen mij af en toe niet meer bekend
Dan weet ik dat ik altijd opnieuw kan beginnen, op elk moment.

Lucie, april 2018

Ik wil graag vervolg geven aan de mindfulness bij jou en maak daarom graag gebruik van de maandelijkse mindfulness avonden. Mochten er mensen in mijn omgeving interesse hebben dan zal ik jou zeker aanbevelen ~ Lucie

De cursus is zeer nuttig voor me geweest. Ik ga zeker door met mindfulnessbeoefening en kom terug op de maandelijkse meditatie avonden. MF heeft me geleerd meer bewust te leven en bewustere keuzes te maken. Ik denk dat dit precies is wat ik nodig had ~ Mirjam

Bedankt voor de fijne cursus. Je rustige uitleg, begrip en het delen van je ervaringen waren erg prettig. Je bent een mooi mens. Deze teksten drukken uit wat ik heb geleerd:

– Wees dankbaar, ook voor lastige emoties, omdat ze je kunnen wakker schudden.
– Bedenk dat zijn wie je wilt zijn en doen wat je wilt doen een kwestie van zelfrespect is. ~ Diana

Het was erg fijn om de cursus te volgen. Ik voel me goed en kijk op een andere manier naar dingen. Ik ben dankbaar dat ik jou op het juiste moment ben tegengekomen ~ Erika

Dank je wel Dorine. Ik vond de begeleiding heel fijn. Je bent rustig, duidelijk, betrokken tot op de juiste hoogte en hebt een fijne stem voor de meditaties ~ Ingrid

Ontzettend bedankt voor de fijne cursus. Ik heb er heel veel aan gehad. Ik kwam hier met heftige slaapproblemen en kan hier nu veel beter mee omgaan. Het is niet in een keer over, maar ik maak me er minder druk om en slaap daardoor beter. Ik ben zeker van plan om door te gaan met mindfulness ~ Merel